ΟΦΗ: Συνάντηση του Νιόπλια με την διοικούσα επιτροπή

1/6/16

ΟΦΗ: Συνάντηση του Νιόπλια με την διοικούσα επιτροπή
Συνάντηση με το Νίκο Νιόπλια θα έχει τις επόμενες μέρες, η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας και την νέα περίοδο στην Football league. Αυτό ανακοινώθηκε μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης (01/06), όπου για μία ακόμη φορά, εκφράστηκε απο όλα τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, η επιθυμία να είναι ο Νίκος Νιόπλιας ο προπονητής που θα σχεδιάσει την ομάδα για την επόμενη χρονιά και εκείνος που θα την οδηγήσει όχι μόνο στην Football league, αλλά και στην Super league. Το θέμα προπονητή, τίθεται πλέον σε προτεραιότητα προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της Κρητικής ομάδας, για την νέα περίοδο.

Την ίδια ώρα η διοίκηση του ΟΦΗ, συνεχίζει τις επαφές της, με επιχειρηματίες, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην νέα διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ και την επόμενη εβδομάδα, ενδέχεται να γίνει μια συνάντηση με τα πρόσωπα που έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της ανώνυμης εταιρείας που θα συσταθεί, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Footbal league.

Θέματα που αφορούν την σύσταση της ΠΑΕ και το μετοχικό κεφάλαιο, αποτέλεσαν επίσης σοβαρά ζητήματα της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου. Στον ΟΦΗ θέλουν να επιταχύνουν τις ενέργειες τους και να μην χάσουν χρόνο για την οργάνωση της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...