Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Ανανέωσαν Κοιλιάρας, Φουκαράκης

ΟΦΗ: Ανανέωσαν Κοιλιάρας, Φουκαράκης
Μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ' Εθνική, όπου βοήθησε και αυτός σημαντικά τον ΟΦΗ στην άνοδο, ο Γιάννης Κοιλιάρας ανανέωσε την συνεργασία του με την Κρητική ομάδα και θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου στην Football league. Ο Κοιλιάρας το μεσημέρι της Τρίτης (28/06) έβαλε την υπογραφή του στην συμφωνία του για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη. Στην δήλωση που έκανε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr) ο Γιάννης Κοιλιάρας, ανέφερε ότι:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ομάδα, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο, που είναι η επιστροφή στην Super League. Ήθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ και στην Β’ Εθνική, που είναι μια δύσκολη κατηγορία στην οποία έχω αγωνιστεί και έχει δυνατές ομάδες. Πιστεύω όμως ότι ο ΟΦΗ με την δυναμική που έχει και τον κόσμο του, θα τα καταφέρει» ανέφερε ο 28χρονος αριστερός μπακ.

Ο Μανώλης Φουκαράκης είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που να συνεχίζει στον ΟΦΗ, βάζοντας την υπογραφή του σε συμφωνία για τα τρία επόμενα χρόνια. Ο 21ετών μέσος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr) ανέφερε ότι: «ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό τιμ του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τα πάντα, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει γρήγορα στην Super League, όπου και ανήκει.»

Ένας ακόμη παίκτης γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ, συνεχίζει στην κρητική ομάδα. Ο λόγος για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Μανόλη Φαζό, ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη (28/06) το πρωί την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μανόλης Φαζός με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε: «είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά στον ΟΦΗ. Εύχομαι και η νέα χρονιά να τελειώσει, όπως η περσινή, δηλαδή με την άνοδο της ομάδας μας, αυτή τη φορά, στην Super League. Προσωπικός μου στόχος είναι να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Super League όπου και ανήκει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.