Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Ανανέωσαν Κιάσσος, Δερμιτζάκης

ΟΦΗ: Ανανέωσαν Κιάσσος, Δερμιτζάκης
Κώστας Κιάσσος, Γιάννης Δερμιτζάκης ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΟΦΗ και για την νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την Κρητική ομάδα στην Football League. Επίσης ο Μανώλης Μπολάκης ανανέωσε για τρία χρόνια.

Κιάσσος: «θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Έχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι απο τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Super League. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά.»

Δερμιτζάκης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Έγινε πραγματικά αυτό που ήθελα. Το είχα πει και νωρίτερα, ότι θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στην Super League. Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι θα δώσω και πάλι τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο.»

Μπολάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη. Είχα πει και πέρσι τέτοιο καιρό, ότι μένω στην ομάδα, γιατί θέλω να αγωνιστώ ξανά με αυτήν στην Super League. Φέτος καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Football league και εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή, να μιλάμε για την άνοδο του ΟΦΗ στην Super League.»

Στον ΟΦΗ έχουν ήδη ανανεώσει Δερμιτζάκης, Μπολάκης και Κιάσσος, ενώ έχει αποκτηθεί ο 22χρονος επιθετικός Μάριος Όγκμποε. Οι κινήσεις της Κρητικής ομάδας σε μεταγραφές και ανανεώσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.