Header Ads

Header ADS

Ο νεότερος παίκτης που αγωνίσθηκε στον ΟΦΗ

Ο νεότερος παίκτης που αγωνίσθηκε στον ΟΦΗ
Ο Ιπποκράτης Κομνηνός είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Ο γεννημένος στις 7 Δεκεμβρίου 2000 μέσος έσπασε φέτος ένα μοναδικό ρεκόρ. Έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ, σε επίσημο παιχνίδι! Συγκεκριμένα, ο Ιπποκράτης Κομνηνός χρησιμοποιήθηκε, στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, στον αγώνα του ΟΦΗ για το Κύπελλο ΕΠΣΗ με τον Ποσειδώνα (4-0), σε ηλικία 14 ετών και 9 μηνών!

Το προηγούμενο ρεκόρ του νεότερου παίκτη που είχε φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ, το είχε ο Κώστας Χανιωτάκης, όταν σε ηλικία 16 ετών και 10 μηνών χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα ΟΦΗ-Πιερικός 6-2 στις 12 Μαΐου 1985.

Η ιστοσελίδα mpalakritis.gr σε μία ποδοσφαιρική εκδήλωση το βράδυ της Κυριακής (12/06) τίμησε τον 15χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, όταν μετά την απονομή του βραβείου του, αφιέρωσε αυτό το ρεκόρ, στον παππού του, που έχει φύγει απο την ζωή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σπάσω αυτό το ρεκόρ. Το αφιερώνω σε ένα άνθρωπο που δεν είναι πια μαζί μας. Στον παππού μου, που έφυγε απο τη ζωή, αλλά σήμερα θα χαίρεται για αυτό το βραβείο» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο πιτσιρικάς και όλη η αίθουσα με ανθρώπους του ποδοσφαίρου απο το Ηράκλειο, του έδωσε ένα ζεστό χειροκρότημα.

Ο Κομνηνός θεωρείται ένα απο τα μεγαλύτερα Κρητικά ταλέντα, ο ΟΦΗ τον έδωσε τον Ιανουάριο στον ΠΑΟ Κρουσώνα (Γ' Εθνική) για να βάλει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά το πιθανότερο είναι ότι φέτος θα είναι μέλος της Κ19 του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί στο σχετικό πρωτάθλημα υποδομής της Football league.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.