Header Ads

Header ADS

Ο Μάριος Όγκμποε για τρία χρόνια στον ΟΦΗ

Ο Μάριος Όγκμποε για τρία χρόνια στον ΟΦΗ
Την συμφωνία με τον Μάριο Ογκμποε για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΦΗ. Ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται στο Ηράκλειο και έβαλε την υπογραφή του σε προσύμφωνο με τον ΟΦΗ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Όγκμποε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν αντίπαλος του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική με την ομάδα του Φωστήρα. Έχει ύψος 1.88μ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει ότι:

«Ο ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό Μάριο Ογκμποε, για τα επόμενα τρία χρόνια.»

Ποιος είναι;

Ο Μάριος Όγκμποε γεννήθηκε στις 10/10/1994 στην Αθήνα. Έχει μητέρα Ελληνίδα και πατέρα απο την Νιγηρία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Νέας Ιωνίας και αργότερα σε ηλικία 15 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα σε Δ' και Γ' Εθνική. Πέρσι το καλοκαίρι πήγε στον Φωστήρα (Γ' Εθνική), όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο.

"Στην Super League με τον ΟΦΗ"

«Όνειρό μου είναι να παίξω στην Super League με τον ΟΦΗ» ανέφερε ο Μάριος Όγκμποε, λίγα λεπτά μετά την συμφωνία του με την Κρητική ομάδα. Ο 22χρονος επιθετικός συμφώνησε για τρία χρόνια με την κρητική ομάδα και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr):

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ΟΦΗ είναι για μένα ένα μεγάλο σκαλοπάτι και πιστεύω ότι με αυτήν την ομάδα, θα πετύχω πολλά πράγματα. Όνειρό μου είναι να παίξω στην Super League με τον ΟΦΗ.»

Για τις επαφές με τον ΟΦΗ ανέφερε πως: «μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και αμέσως ήμουν θετικός. Μίλησα με τον κ. Πολεμαρχάκη και του εξέφρασα αμέσως την επιθυμία να έρθω στον ΟΦΗ. Έτσι, όλα πήραν το δρόμο τους».

Για την επιστροφή του στο Γεντί Κουλέ, το οποίο επισκέφθηκε πριν απο λίγο καιρό ως αντίπαλος του ΟΦΗ στο παιχνίδι με το Φωστήρα, ανέφερε ότι: «θα μου μείνει χαραγμένη στο μυαλό η εικόνα στις εξέδρες και η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι εκπληκτικός. Εύχομαι να μπορέσω να ζήσω και εγώ τέτοιες όμορφες στιγμές» ανέφερε ο Όγκμποε.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα κατέβει στο Ηράκλειο, στις αρχές Ιουλίου, για μόνιμη εγκατάσταση και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του ΟΦΗ στις 18 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.