Header Ads

Header ADS

Κετσπάγια: "Να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ"

Κετσπάγια: "Να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ"
Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου τον νέο προπονητή της ομάδας της Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. Την παρουσίαση έκανε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Μπάγεβιτς τόνισε τα εξής:

«Ο Τιμούρ είναι πολύ γνωστός και πολύ αγαπητός στην ΑΕΚ. Είναι ένας προπονητής που όπου πήγε, είχε επιτυχίες. Αλλά και ως παίκτης είχε ποιότητα. Ως προπονητής ξέρει να παλεύει και δε θέλει να χάνει. Γνωρίζει πολύ καλά τι είναι η ΑΕΚ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Πιστεύουμε ότι έχουμε διαλέξει σωστά.»

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου εμπιστεύτηκαν μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΚ. Δε θα μιλήσω τώρα για τους στόχους. Μας περιμένει πολλή δουλειά μπροστά μας. Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Για να πετύχει η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από όλους. Είχαμε πετύχει πολλά πράγματα στην ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια με τον κύριο Μπάγεβιτς προπονητή.

Δε θα είναι εύκολο. Έχουμε θέληση και όρεξη για δουλειά. Θα τα δείξουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω τι έγινε με τον προηγούμενο προπονητή. Αυτό που μετράει είναι τι θα κάνουμε με την ομάδα τώρα. Θα χρειαστούμε πολλή δουλειά γιατί έχουμε μεγάλους στόχους. Ξέρω την ομάδα, το περιβάλλον που έχω έρθει. Έχω ανθρώπους που θα είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.