Η απάντηση του Τριανταφυλλόπουλου στον Ολυμπιακό

6/6/16

Η απάντηση του Τριανταφυλλόπουλου στον Ολυμπιακό
Η απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προς τους οπαδούς της ομαδάρας του Ολυμπιακού.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επίσημος Ολυμπιακός για το δημοσίευμα του zougla.gr, υπόσχομαι να υποστηρίζω φανατικά την ομάδα, χωρίς επιρροές από τις όποιες ποδοσφαιρικές προτιμήσεις μου κατά το παρελθόν. Αντιλαμβάνομαι, ότι για μία ακόμα φορά ο ιστορικός σύλλογος, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να κουβαλάει στην πλάτη αμαρτίες προέδρου του.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μία ανακοίνωση για δραστηριότητα του κ. Μαρινάκη άσχετη με το ποδόσφαιρο, πρέπει να εκδίδεται από τον επίσημο Ολυμπιακό. Κι επειδή η "Ζούγκλα" κυριαρχεί στο ιντερνετικό Champions League πετάει το γάντι στον κύριο Μαρινάκη για εκείνο το "γνωστός" που αφορά στο πρόσωπό μου και του προτείνει να περάσει στο παρασύνθημα.

Μετά από αυτά, μέσω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας, θα φροντίσω να γίνει "πασίγνωστος". Από τον Πειραιά μέχρι το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Για ότι ακολουθήσει θα τον παρακαλέσω να απαντάει ως εφοπλιστής ή επιχειρηματίας ή φίλος του Καραμήτσου ή τέλος πάντων ως συλλέκτης βιβλίων και να μη βάζει στη μέση τον ιστορικό Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός. Οι πρόεδροι του έρχονται και παρέρχονται.

Ο φίλαθλος και πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...