Header Ads

Header ADS

Ο Ατρόμητος αποχαιρετά Μπάρκα - Μπάλλα

Ο Ατρόμητος αποχαιρετά Μπάρκα - Μπάλλα
"Αποχαιρετιστήρια" ανακοίνωση του Ατρομήτου για τους ποδοσφαιριστές Μπάρκα (πήγε στην ΑΕΚ) - Μπάλλα (αποκτήθηκε από την Γερμανική Σόνενχοφ Γκροσάσπαχ) που αποχώρησαν από την ομάδα του Περιστερίου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εύχεται καλή συνέχεια στο ποδοσφαιρικό ταξίδι που ξεκίνησαν μέσα από τα «σπλάχνα» της ομάδας μας ο Βασίλης Μπάρκας και ο Παναγιώτης Μπάλλας.

Ο Βασίλης Μπάρκας γέννημα θρέμμα του Περιστερίου ήρθε στον Ατρόμητο σε ηλικία 10 ετών και φεύγει στα 22 του χρόνια έχοντας παίξει σε όλες τις ομάδες των Υποδομών και πέρσι έκανε ντεμπούτο με τους επαγγελματίες. Αγωνίστηκε επίσης σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Φέτος πραγματοποίησε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών ως παίκτης του Ατρόμητου για τον φιλικό αγώνα στην Αυστραλία. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός είναι η ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας αποκτήθηκε το 2008 σε ηλικία 14 ετών από τις Ελπίδες Καρδίτσας και φεύγει στα 23 του χρόνια έχοντας 66 συμμετοχές στο πρωτάθλημα αλλά και ευρωπαϊκή παρουσία σε αγώνες με Άλκμααρ, Σαράγεβο και ΑΙΚ Στοκχόλμης. Το 2012 με την Εθνική Νέων αγωνίστηκε στον Τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός είναι η Σόνενχοφ Γκροσάσπαχ (Γερμανίας). Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους! Καλή επιτυχία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.