Header Ads

Header ADS

Αυστραλία - Ελλάδα 1-2 (videos)

Αυστραλία - Ελλάδα 1-2 (videos)
Η Εθνική μας επικράτησε με 2-1 στο δεύτερο φιλικό με την Αυστραλία, που πραγματοποιήθηκε στο Etihad Stadium. Τα τέρματα σημείωσαν ο Μάνταλος στο 8ο και ο Μανιάτης στο 21ο λεπτό, ενώ για τους Αυστραλούς μείωσε ο Στέινσμπερι (58').

8': 0-1! Η Εθνική άνοιξε το σκορ με τον Πέτρο Μάνταλο! Ο Βέλλιος έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Σάμαρης προχώρησε και έβγαλε μόνο του -πλάγια στην περιοχή- τον Μάνταλο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στο δεξί «Γ» του Φεντερίτσι!

20'! 0-2! Εξαιρετικό γκολ του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος από απόσταση 60 μέτρων "κρέμασε" τον Φεντερίτσι με ένα απίστευτο πλασέ στην κίνηση!

58': 1-2! Μειώνει το σκορ η Αυστραλία με κοντινό πλασέ του Σέινσμπουρι κι αφού πρώτα από κεφαλιά του Μίλιγκαν είχε βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο.

Αυστραλία (Ποστέκογλου): Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (68' Σμιθ), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (77' Οικονομίδης), Ράιτ, Κρούζε (83' Μπερνς), Μόουι (72' Γιάννου), Μακ Γκόουαν (68' Ντέγιενεκ), Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς.

Ελλάδα (Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Μανιάτης (70' Τζιόλης), Σάμαρης, Χολέμπας (66' Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Βέλλιος (79' Παπάζογλου).

Στον πάγκο: Αναπληρωματικοί: Μπάρκας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Αραβίδης.

Διαιτητής: Robert Madley (Αγγλία)
1ος Βοηθός: Simon Benett (Αγγλία)
2ος Bοηθός: Shinji Ochi (Ιαπωνία)
4ος διαιτητής: Jumpeii Iida (Ιαπωνία)



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.