Header Ads

Header ADS

ΑΕΛ: Στις 7 Ιουλίου η επίσημη πρώτη

ΑΕΛ: Στις 7 Ιουλίου η επίσημη πρώτη
Η επίσημη πρώτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και η επίσημη παρουσίαση των προπονητών της ΠΑΕ ΑΕΛ και του roster της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, προς τους οπαδούς της, θα γίνει στο AEL FC ARENA την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, στις επτά το απόγευμα (19:00). Θα ακολουθήσει αγιασμός και ελαφρά προπόνηση.

Συμφωνία για τη χρήση του AEL FC ARENA

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Κώστα Πηλαδάκη και συμφωνήθηκαν τα εξής:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταβάλει στον Κώστα Πηλαδάκη ανεξαρτήτως αριθμού εισιτηρίων 19.000€ +24% ΦΠΑ για κάθε επίσημο παιχνίδι είτε Πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου.

2. Συμφωνήθηκε ότι για κάθε φιλικό παιχνίδι ανεξαρτήτως εισιτηρίων θα καταβάλλονται 10.000€ + 24% ΦΠΑ.

3. Συμφωνήθηκε όπως όλα τα κυλικεία και το εστιατόριο του γηπέδου μισθωθούν για 6 χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΛ με τίμημα 72.000€ το χρόνο.

4. Συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο στην Super League ο Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 100.000€.

5. Συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστεί στα play off ο Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 100.000€.

6. Συμφωνήθηκε επίσης ότι σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστεί στο Champions League ο Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 300.000€.

7. Συμφωνήθηκε όπως η ΠΑΕ ΑΕΛ χρησιμοποιεί τα γραφεία για την στέγασή της, τον χώρο του μουσείου της ΑΕΛ και τον χώρο του Vissini Store χωρίς να καταβάλλει κανένα μίσθωμα.

Αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε ότι ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης, αφού είδε όλους τους αγώνες της ομάδας που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση κι έχοντας προσωπική άποψη για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές, ζήτησε από τη διοίκηση τα εξής:

1. Να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κομεσίδη, Μπανούση και Μπόγιοβιτς.

2. Να διαπραγματευτεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ την λύση των συμβολαίων με τους Πατσιογιώργο, Νικολακάκη (έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του), Βέρτζο, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο και Κουτσιανικούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.