ΑΕΛ: Παρελθόν ο Οσμάν Πάτο

30/6/16

ΑΕΛ: Παρελθόν ο Οσμάν Πάτο
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Μπάρι Οσμάν Πάτο. Τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και να εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Μετά την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον Πάτο οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την λίστα του Αναστασιάδη είναι οι Νικολακάκης, Μπόγιοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης και Πάτο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσουν και οι Ουρτάδο, Βέρτζος, Πατσιογιώργος, Ναγιάρ και Κουτσιανικούλης. Εξ' αυτών των παικτών, όπως ενημέρωσαν την ΠΑΕ ΑΕΛ οι managers τους έχουν συμφωνήσει με ομάδες της επιλογής τους οι Ναγιάρ και Ουρτάδο, οι οποίοι αποτελούν στόχο πολλών ομάδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δήλωση Οσμάν Πάτο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ΑΕΛ κι εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα στη νέα σεζόν στη Super League. Ευχαριστώ πολύ όλους και να ξέρετε ότι η ΑΕΛ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. AEL FOR EVER!»

Αποκτήθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές για τις Κ20 - Κ17

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών επενδύοντας στο μέλλον της:

1. Θανάσης Κυρίτσης, ετών 16 με θητεία στον ΠΟ Ελασσόνας, στις μεικτές και περιφερειακές ομάδες της Θεσσαλίας και με συμμετοχές στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

2. Γιάννης Κυρίτσης, ετών 16 με θητεία στον ΠΟ Ελασσόνας, στις μεικτές και περιφερειακές ομάδες της Θεσσαλίας και με συμμετοχές στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

3. Άγγελος Αναγνώστης, ετών 18 με θητεία στον Αχιλλέα Φαρσάλων και με συμμετοχές στις μικτές ομάδες.

4. Χρήστος Καλούσης, ετών 18 με θητεία στην Δήμητρα Γιάννουλης και με συμμετοχές στις μικτές ομάδες.

5. Νίκος Κατσαρός, ετών 16 με θητεία στον Ηρακλή Λάρισας και με συμμετοχές στις μικτές ομάδες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει τις διοικήσεις των ομάδων του Νομού Λάρισας για την συνεργασία και την επιλογή τους να επιτρέπουν στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τους να έρχονται στην ΑΕΛ, για να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά και να συνεχίσουν την καριέρα τους, αρνούμενοι μεγαλύτερες οικονομικές προσφορές άλλων συλλόγων της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...