Header Ads

Header ADS

Χαρίσης: "Σούταρα χωρίς να το σκεφτώ"

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χάρη Χαρίση, μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των Play Off...

Για το τέρμα που σημείωσε: «Μόλις έφτασα έξω από την περιοχή είδα ότι είμαι σε καλή θέση για να σκοράρω και σούταρα χωρίς να το σκεφτώ.»

Για το γεγονός ότι το σουτ ήταν τεχνικό: «Τα περισσότερα σουτ που δοκιμάζω είναι συνήθως δυνατά όπως έκανα και σήμερα. Απλά στο γκολ σκέφτηκα ότι θα είχα καλύτερες πιθανότητες αν έκανα ένα τεχνικό σουτ.»

Για το τι τους είπε ο Ίβιτς στα αποδυτήρια: «Ο προπονητής προσπάθησε να μας φτιάξει την ψυχολογία. Μπήκαμε λίγο νωθρά, ήρθε και η αποβολή και δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Ο Ίβιτς μας ζήτησε να κάνουμε κάτι για εμάς.»

Για τον χαμηλό μέσο όρο του ρόστερ και την φρεσκάδα της ομάδας: «Σίγουρα έχουμε ένα νεανικό ρόστερ με πολλούς μικρούς παίκτες αλλά και μεγαλύτερους που μας βοηθάνε πολύ και μας δίνουν συμβουλές. Είμαστε 25 παίκτες που μπορούμε να μπούμε και να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή.»

Για τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο: «Πιστεύω ότι έρχονται τα δύο πιο κομβικά παιχνίδια των Play Off. Πάμε να τα δούμε με σοβαρότητα και να πάρουμε ότι καλύτερο για την συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.