Header Ads

Header ADS

Χαρίσης: "Ευχάριστη έκπληξη ο Πανιώνιος"

Ο Χαρίσης μιλάει για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο
Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, Χάρης Χαρίσης, μίλησε για το αυριανό (23/05) εκτός έδρας παιχνίδι με στον Πανιώνιο στην κάμερα του Novasports. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε...

Για το πως επηρεάζει η περασμένη εβδομάδα τα Play Off: «Τα Play Off είναι μία ξεχωριστή διοργάνωση. Είναι έξι αγώνες και τα παιχνίδια πολύ κοντά μεταξύ τους. Θεωρώ ότι κάναμε ένα αρκετά καλό ξεκίνημα. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Για τα αίτια της αλλαγής εικόνας στην Λεωφόρο: «Οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας έχουμε δώσει έναν όρκο, πως θα πάμε να δώσουμε σε κάθε παιχνίδι το 100%. Θέλουμε να κερδίσουμε σε αυτά τα έξι παιχνίδια ότι χάσαμε όλη την χρονιά.»

Για το γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Μέσα στην εβδομάδα με τον κύριο Ίβιτς δουλεύουμε στα τελειώματα. Έτυχε μέσα στην εβδομάδα να πετύχω τρία παρόμοια γκολ και έτσι τα κατάφερα και στον αγώνα.»

Για τον Τσίμιροτ: «Θεωρώ ότι το γκολ του στην Λεωφόρο είναι το πιο ωραίο φέτος σε όλο το πρωτάθλημα. Ο Αλέξανδρος με έχει βοηθήσει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μου αλλά και στο πως να σκέφτομαι στο γήπεδο. Με τον Τσίμιροτ όσες φορές έχουμε παίξει μαζί έχουμε ταιριάξει πιστεύω και είναι ευχάριστο να παίζω δίπλα του.»

Για τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει ο Πανιώνιος: «Όλες οι ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση, όπως είναι φυσιολογικό. Ο Πανιώνιος όλη την χρονιά αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι το πιο δύσκολο των Play Off.»

Για την μάχη στην Νέα Σμύρνη στο πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος δίνει πάντα το 100%, πράγμα που δεν κάναμε εμείς στο περασμένο παιχνίδι. Αυτό μας δίδαξε πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε με πάθος, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.»

Για τα σημεία κλειδιά της αναμέτρησης: «Το κύριο στοιχείο που πρέπει να έχει μία ομάδα στα Play Off είναι το πάθος και η συγκέντρωση και όλα τα άλλα είναι αυτόματα πιο εύκολα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.