Header Ads

Header ADS

Το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός από το Laola1.tv

Το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός από το Laola1.tv
Η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των play off της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (Τρίτη 31/05, 20:15) θα είναι διαθέσιμος για τους φιλάθλους σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv. Όσοι ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Τούμπας από την διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.

Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports 2, στην Βουλγαρία από το Diema Sport, και πλέον οι εντός έδρας αναμετρήσεις του "δικεφάλου" θα είναι διαθέσιμες και από το Sport5 στο Ισραήλ.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.

Οι φίλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Ισραήλ και επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τούτο τον σύνδεσμο...

3 σχόλια:

  1. Tα ειχε πει ο Κοκκαλης, "Μια τελευταια ερωτηση γιατι εχουμε να δουμε και τα play off"! Χο χο χο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε το είχε πει; Την χρονιά που βγήκε πέμπτος και καταϊδρωμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα play off αν σεβεται η ομαδα την ιστορια της πρεπει να μην καταβαινει να παιζει στους αγωνες. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.