Το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από το Laola1.tv

10/5/16

Ο αγώνας για την 1η αγωνιστική των Play Off της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (Τετάρτη 11/05, 20:30) θα είναι διαθέσιμος για τους φιλάθλους σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports 1, στην Βουλγαρία από το Diema Sport, και πλέον οι εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ θα είναι διαθέσιμες και από το Sport5 στο Ισραήλ.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.

Όσοι ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Ισραήλ και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τούτο τον σύνδεσμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...