Συνεργασία του ΟΦΗ με την Στουτγκάρδη;

14/5/16

Μια συνάντηση γνωριμίας με τον Κρητικό προπονητή Γιώργο Μεταξαράκη, ο οποίος ζει μόνιμα στην Γερμανία και είναι Γενικός διευθυντής ακαδημιών της Στουτγκάρδης, είχε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Αντίπας Σηφάκης. Στην συνάντηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (13/05), στο γραφείο του προέδρου του ΟΦΗ, οι δυο πλευρές συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας του ΟΦΗ με την Στουγκάρδη σε όλα τα επίπεδα, απο την παροχή τεχνογνωσίας σε επίπεδο λειτουργίας των ακαδημιών, μέχρι φιλοξενίας στην Κρήτη, φιλικών παιχνιδιών των δυο ομάδων και εκατέρωθεν επισκέψεις για ανταλλαγή απόψεων και οτιδήποτε μπορεί να οφελήσει και τις δυο πλευρές στο μέλλον.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ανέφερε στον Γιώργο Μεταξαράκη, ότι γνωρίζει αρκετά καλά το Γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς ο ίδιος έμεινε για 7 χρόνια στην Γερμανία (1974-1981) και μάλιστα έπαιξε ποδόσφαιρο στο Μόναχο:

«Το όνομα της Στουτγκάρδης είναι βαρύ, τόσο για το Γερμανικό όσο και για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και αυτή η ιστορική ομάδα, όπως και ο ΟΦΗ σήμερα, περνάει μια κρίση, αλλά θα τα καταφέρει. Από εμάς υπάρχει η θέληση για μια σχέση και μια επικοινωνία με την Στουτγκάρδη και πιστεύω ότι μέσα απο αυτήν την πρώτη συνάντηση, με ένα άνθρωπο που ζει και εργάζεται σε αυτήν την ομάδα και είναι στέλεχος αυτής, μπορεί να γίνει μια αρχή», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης.

Ο Γιώργος Μεταξαράκης στην συνάντηση που είχε με τον Αντίπα Σηφάκη, του εξήγησε τον τρόπο δουλειάς στα τμήματα υποδομής του Γερμανικού συλλόγου και την αξιοποίηση των ταλέντων και τόνισε ότι και ο ΟΦΗ πρέπει να δώσει σημασία στην βάση, καθώς όπως είπε: «το προπονητικό κέντρο που διαθέτει ο ΟΦΗ είναι ένα απο τα καλύτερα στην Ελλάδα, αλλά και στη Γερμανία θα έλεγα. Ο ΟΦΗ πρέπει να χτίσει καλύτερα τις υποδομές του, τα επόμενα χρόνια.»

Ο ίδιος δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ σε ότι χρειαστεί στο θέμα αυτό, αλλά και στην «επαφή» με την Στουτγκάρδη. Ο Γιώργος Μεταξαράκης βρίσκεται αυτήν την εποχή στην Κρήτη, με Γερμανούς προπονητές και έχει προσκληθεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του, σε σεμινάρια προπονητών, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Ο Αντίπας Σηφάκης κάλεσε τον Γιώργο Μεταξαράκη και τους υπόλοιπους προπονητές να επισκεφθούν τις επόμενες μέρες το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ στις 22 Μαΐου. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μεταξαράκης είναι και μέλος δικτύου προπονητών της Γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην ευρύτερη περιοχή της Στουτγκάρδης.

Την «επαφή» με τον ΟΦΗ, την έκανε ο φίλος του ΟΦΗ Μανόλης Σταματάκης, μετά απο συζητήσεις που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Δημήτρη Αποστολάκη και το Νίκο Ανδριαδάκη, οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στην συνάντηση στο γραφείο του προέδρου του ΟΦΗ. Όλοι συμφώνησαν ότι η συνάντηση ήταν χρήσιμη και μπορούν να αναδειχθούν σημαντικές προοπτικές, μέσα απο αυτήν την πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...