Παπαθανασάκης: "Καθαρός Ηρακλής"

5/5/16

Χθες το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έλαβε την άδεια για την περίοδο 2016-17. Ως αποτέλεσμα της απόφασης, η ομάδα μας θα έχει κάποιους περιορισμούς, όσον αφορά τις μεταγραφές για το πρωτάθλημα που ακολουθεί. Με το άκουσμα της απόφασης, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Κατανοώ τους φόβους των οπαδών μας και γνωρίζω ποια είναι η σημασία του να μην χορηγείται η άδεια στην ομάδα μας. Ξέρω, ότι έχοντας λάβει την άδεια, αυτό σου προσφέρει ηρεμία και άνεση κινήσεων και γι’ αυτό το λόγο είμαι πραγματικά λυπημένος. Ωστόσο, δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας και την ικανότητά της να πετύχει και είμαι βέβαιος ότι το παρελθόν, με όσα αρνητικά είχε, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη, ήταν μία χρονιά που είχαμε ως βασικό στόχο τη σταθεροποίηση στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και να διαχειριστούμε τα βάρη που κληρονομήσαμε από το παρελθόν. Πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε τη νέα σεζόν έναν Ηρακλή καθαρό και ελεύθερο από χρέη και θα χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει ένα πολύ ισχυρό και στέρεο μέλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...