Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ 3-0 (video)

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των play off, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ένα φιλικό... έλεγχο προόδου κόντρα στην Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ επικρατώντας 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο "δικέφαλος" έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει να δει και στους επίσημους αγώνες. Διάθεση, ενεργητικότητα, σοβαρότητα στην άμυνα και αρκετές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ σημείωσε και τα τρία του γκολ.

Στο 16' σε κόντρα επίθεση όταν έπειτα από κόρνερ της Πίριν ο Μακ έβγαλε την μπάλα από την περιοχή και τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ έφυγαν στο transition απέναντι σε έναν αμυντικό.

Πέλκας, Τσίμιροτ συνδυάστηκαν όμορφα κι ο τελευταίος έστρωσε στον Μακ για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο κεφάτος Ζάιρο πέρασε κάθετη μπαλιά για τον Κλάους που πλάσαρε κι έκανε το 2-0. Στο τέλος του ημιχρόνου πάλι ο Τσίμιροτ έκανε την μπαλιά για τον Τζαβέλλα, ο οποίος σημείωσε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίβιτς πραγματοποίησε οκτώ αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε. Ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε στιγμή αμυντικά, ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ίδιο επιθετικό τέμπο με εξαίρεση ορισμένες ατομικές ενέργειες του Ροντρίγκες.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο, Μακ, Αθανασιάδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξαν οι: Βελλίδης, Σάμπο, Τζαβέλλας (60' Κοροβέσης), Σκόνδρας, Χατζηισαΐας, Χαρίσης, Αντόνις, Γκολάσα, Μακ (60' Κάτσε), Ροντρίγκες, Κλάους (75' Κούστα).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.