Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με ΑΕΚ

Με μία απώλεια ολοκληρώθηκε τελικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των Play Off κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Μιγκέλ Βίτορ τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα κατά την διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει οίδημα.

Ο ποδοσφαιριστής τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την Παρασκευή (13/05). Στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς τέθηκε ο Μάριν Λέοβατς που προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην λίστα με τους 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης (10/05) θα παραμείνουν στο Μακεδονία Palace, συμπεριλαμβάνεται και ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης είχε παιχνίδια αποφόρτισης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης. Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Μυστακίδης, Μακ, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.