Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Facts & Figures)

Πρεμιέρα στα Play Off της Super League σήμερα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, όπως τις παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

#60 αναμετρήσεις συμπληρώνουν ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Α' Εθνική με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ και ο απολογισμός είναι 26 νίκες για τους γηπεδούχους, 22 ισοπαλίες και 11 νίκες για την ΑΕΚ.

#6 διαδοχικές νίκες έχει ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος στα παιχνίδια του με την ΑΕΚ για όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία εντός έδρας απώλεια του ήταν στις 16 Μαρτίου 2011 σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ηττήθηκε με 1-0. Για να βρει κανείς την αντίστοιχη περίπτωση για το πρωτάθλημα πρέπει να ανατρέξει στις 21 Μαρτίου 2010 και στην ήττα πάλι με 1-0.

#4 Σεζόν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην διαδικασία των Play Off του πρωταθλήματος της Super League και ο ΠΑΟΚ μετρά 3 νίκες και 1 ήττα ως γηπεδούχος. Έχασε μόνο την πρώτη σεζόν που έπαιξαν ως αντίπαλοι σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος, ενώ στις τρεις τελευταίες έχει καταφέρει να πάρει το απόλυτο με τρεις νίκες.

#3 αναμετρήσεις μεταξύ τους στην Τούμπα για τα Play Off έχουν τελειώσει με σκορ 1-0. Οι δύο ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ στην άλλη επικράτησε η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη μία νίκη με 2-1.

#4 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει κατά της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη για αγώνα των δύο ομάδων στα Play Off. O Μουσλίμοβιτς άνοιξε το χορό στο 1-0 της σεζόν 2009-10, ενώ ακολούθησαν οι Γκαρσία - Βιτόλο στο 2-1 του 2010-11. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν αυτός που έκρινε με δικό του τέρμα την αναμέτρηση του 2011-12 που είναι και η τελευταία μεταξύ τους. για τα play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.