ΟΦΗ: Την Κυριακή σηκώνει την... κούπα

24/5/16

ΟΦΗ: Την Κυριακή σηκώνει την...κούπα
Το απόγευμα (19:00) της προσεχούς Κυριακής (29/05) ο ΟΦΗ σηκώνει την... κούπα του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, στο "Γεντί Κουλέ". Την απονομή θα κάνει εκ μέρους της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ' Εθνικής της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για αυτό τον σκοπό.

Στον ΟΦΗ θέλουν στο σύντομο χρόνο που απομένει να διοργανώσουν μια σεμνή γιορτή, χωρίς υπερβολές, αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας με αφορμή και την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής χρονιάς και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Το βέβαιο είναι ότι η είσοδος στο γήπεδο του ΟΦΗ θα είναι ελεύθερη και προσκλεκλημένος θα είναι όλος ο κόσμος.

Αυτό θα είναι το τελευταίο ραντεβού της ομάδας με τον κόσμο, για την φετινή χρονιά, που για τον ΟΦΗ είχε αίσιο τέλος με την κατάκτηση της ανόδου στην Football league. «Όλοι μαζί θα χαρούμε για μια ακόμη φορά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, όπου η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ θα συνεχιστεί» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...