Header Ads

Header ADS

Με 20 παίκτες στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα με την προοπτική να μείνει εκεί μέχρι και το τέλος της τρίτης αγωνιστικής των play off -αν δεν υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα- κι ο Βλάνταν επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Ρόμπερτ Μακ που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μιγκέλ Βίτορ. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έδειξε πως το οίδημα στηn γάμπα έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση, ωστόσο, ο παίκτης δεν είναι σε θέση ν' αγωνιστεί την Κυριακή (15/05) στηn Λεωφόρο.

Ο Βίτορ θα παραμείνει στηn Θεσσαλονίκη για ν' ανεβάσει ρυθμούς επανένταξης και έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς της Τετάρτης (18/05). Στηn Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγώνες χρειάζεται ν’ αποκτήσει ρυθμό προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στους τελευταίους αγώνες.

Από εκεί και πέρα, ο Εγιάλ Γκολάσα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού (οι εξετάσεις του ήταν καθαρές), ωστόσο, έμεινε εκτός δεδομένου ότι έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις. Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Τούμπα, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην τακτική, είναι οι:

Βελλίδης, Γλύκος, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Σάμπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζιόλης, Πέλκας, Αντόνις, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Μυστακίδης, Μακ, Αθανασιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.