Header Ads

Header ADS

Κύπελλο: ΠΑΟΚ - Αμαζόνες Δράμας στον τελικό

Ο ΠΑΟΚ και οι Αμαζόνες Δράμας είναι το ζευγάρι του τελικού στο final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Εύβοιας αύριο - Κυριακή (22/05/2016), στις έξι το απόγευμα (18:00). Στον πρώτο ημιτελικό που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Εύβοιας στην Χαλκίδα, οι Αμαζόνες Δράμας κέρδισαν 5-0 των Νέων Εργοτέλη και πήραν εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό. Στο 5' η Κοκοβιάδου άνοιξε το σκορ και το 2-0 έγινε από την Μήτκου στο 35’. Πριν τελειώσει το ημίχρονο (43’) έγινε το 3-0 από την Φωτιάδου. Στην επανάληψη σημειώθηκαν δυο γκολ από την Παπαδοπούλου (50’) και την Μήτκου με πέναλτι στο 73’ (αρχικά απέκρουσε η Αποστολάκη αλλά με δεύτερη προσπάθεια η Μήτκου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της γκολ).

Διαιτητές: Φιλιππάκου (δωδεκανήσου), Κώνστας, Κορακιανίτης (Βοιωτίας)

Αμαζόνες Δράμας: Κισσούδη, Κολαϊτζή, Καραπέτσα (62' Γιαμαλή), Γρηγορίου, Μπιρτοΐου (60' Μαλισιώρα), Κεραμιδά, Ζήγρα, Κοτσάκη, Φωτιάδου, Μήτκου, Παπαδοπούλου, Κοκοβιάδου (75' Σωμάδη).

Νέες Εργοτέλη: Αποστολάκη, Ζέρβα, Τσώνη, Κέκερη, Αντωνακάκη (70' Καμαρίτη), Ξέρα, Σταγάκη (50' Ξυλούρη), Σημαιάκη, Δρακωνάκη, Παχάκη (46' Τριβιζάκη), Τσαγκαράκη.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό άνευ αγώνος (3-0) αφού ο ΑΟ Χανίων δεν κατέβηκε ν’ αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.