Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Πάθος και θέληση"

Όλα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο...

Για την αναμέτρηση: «Οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν στόχο, ότι θέλουν να καταφέρουν να διορθώσουν κάποια πράγματα που έχουμε δει να γίνονται στα προηγούμενα παιχνίδια. Να ανέβουμε στην πίεση μας στον αγωνιστικό χώρο, έχουν δείξει σήμερα για ακόμα μία φορά χαρακτήρα και συγχαρητήρια.»

Για τα στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του: «Το πρώτο πράγμα είναι πάθος και θέληση. Υπάρχει το τακτικό και τεχνικό κομμάτι. Μετά το 20’ είχαμε όλα αυτά. Είναι πολύ δύσκολο σε τόσο μεγάλη διάρκεια με λιγότερο παίκτη, να είσαι συγκεντρωμένος. Χάθηκε λίγο συγκέντρωση στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Το διορθώσαμε και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με δέκα παίκτες.»

Για τις απουσίες τον Τζιόλη, Κάτσε και Ζάιρο: «Και οι τρεις παίκτες είναι πολύ σημαντικοί. Και από τους τρεις περιμένουμε τα καλύτερα και τα δίνουν. Έχουμε ρόστερ και παίκτες και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτά τα κενά.»

Για τις απουσίες που προκύπτουν: «Σίγουρα οι κάρτες παίζουν ρόλο. Είδατε τι έχει γίνει. Δε μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία. Για την αποβολή, είναι δίκαια αλλά και ο παίκτης μου είπε ότι τυχαία τον βρήκε. Πιστεύω ότι μπορούσαν να υπάρχουν αποβολές και από την άλλη πλευρά.»

Για το πρόγραμμα της διοργάνωσης: «Δεν είναι δίκαιο που δεν θα παίξουμε όλοι τις ίδιες μέρες και ώρες. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Ζητάω να αλλάξει και το άλλο παιχνίδι σαν προπονητής του ΠΑΟΚ. Για μένα αυτό δεν είναι δίκαιο.»

Για το πρόβλημα που προέκυψε στα άκρα με τους τραυματισμούς: «Ο Ροντρίγκες ζήτησε αλλαγή γιατί φάνηκε κουρασμένος. Στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από το δοκάρι που είχε ο Παναθηναϊκός, δεν είχε άλλη καθαρή φάση. Εμείς είχαμε μια κόντρα επίθεση, αν κάναμε καλύτερη τελική πάσα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Με παίκτη λιγότερο, ο αντίπαλος είχε την κατοχή και περιμένεις να παίξεις στην κόντρα. Ήμασταν πειθαρχημένοι, δώσαμε το 100% και για ακόμα μία φορά μπράβο» . Για τους τερματοφύλακές του: «Έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες. Η απόφαση που παίζει ο Γλύκος είναι καθαρά δική μου. Ξέρω πάντα ότι έχω και τον Μάρκο που μπορεί να μπει και να κάνει αυτό που πρέπει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.