Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Ο προπονητής του PAOK, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε στην κάμερα του Novasports σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Κυριακή. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του...

Για τα συμπεράσματά του από την πρεμιέρα: «Ήταν καλό ξεκίνημα για εμάς. Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε από την αρχή και κερδίσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο καθώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά κάναμε την ανατροπή. Ήταν σημαντικό για όλους αλλά πλέον έχει τελειώσει. Στο μυαλό μας πλέον είναι το επόμενο παιχνίδι, αυτό σκεφτόμαστε μόνο και προχωράμε.»

Για το θέμα στα στημένα: «Ήταν τέτοιος ο αντίπαλος με καλούς εκτελεστές και χτυπήματα. Βέβαια και εμείς δεν είχαμε την συγκέντρωση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε.»

Για το θέμα της συγκέντρωσης: «Το παιχνίδι κρατάει 95 λεπτά. Κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο, ο κάθε παίκτης που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να κρατήσει την συγκέντρωσή του. Να είναι στα…κόκκινα. Η τιμωρία έρχεται πολύ γρήγορα αν δεν έχεις καθαρό μια μυαλό και δεν το θέλουμε αυτό. Θα προσπαθήσουμε όπως και οι αντίπαλοί μας να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές και να τιμωρήσουμε τον κάθε αντίπαλο. Για μένα όλα ξεκινάνε από το μυαλό και ένας ποδοσφαιριστής στο γήπεδο παίζει με το μυαλό του. Από εκεί ξεκινάνε όλα.»

Για το πως διαχειρίζονται τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Το αγωνιστικό και το ψυχολογικό πάνε μαζί. Δεν μπορείς να τα σκέφτεσαι ξεχωριστά και πρέπει να δουλεύεις και τα δύο. Αυτές τις μέρες είναι πολύ σημαντική και η αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Δεν υπάρχει χρόνος τώρα στις προπονήσεις να κάνουμε πολλά. Προσπαθούμε να διορθώσουμε μικρές λεπτομέρειες.»

Για τις ενδεχόμενες επιστροφές τραυματιών: «Για τον Βίτορ περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα κάνει ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δύσκολα θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Μπερμπάτοφ ανεβάζει κάθε μέρα στροφές και ελπίζω σύντομα να είναι με την ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω ακόμα αν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή. Ο Μακ είχε πυρετό τρεις μέρες, αλλά σήμερα προπονήθηκε ξανά, και πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή θα είναι καλά και θα τον έχουμε στα πλάνα μας.»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλει και ξέρουμε τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Θα προχωρήσουμε με αυτό. Με ενδιαφέρει οι παίκτες να καταλάβουν ακριβώς αυτά που θέλω από αυτούς. Όσων αφορά τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες και παίζουμε στην έδρα τους. Περιμένω σίγουρα ένα ανοιχτό παιχνίδι και εύχομαι να γίνει μία καλή αναμέτρηση και να κερδίσει ο καλύτερος.»

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να κερδίσει εκτός έδρας ντέρμπι: «Μπορεί και να ισχύει αυτό αλλά όπως ξαναείπα έχουμε καλούς παίκτες και είμαστε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση στα Play Off. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.