Header Ads

Header ADS

Ηρακλής: Παρελθόν οι Περόνε - Ρομάνο

Τα πρώτα "θύματα" της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής φαίνεται πως είναι ο Περόνε και ο Ρομάνο, των οποίων τα συμβόλαια έληξαν και δεν είναι δυνατό να ανανεωθούν. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Ηρακλής τη σεζόν 2016-17.»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, όπως το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν όλα τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, που δύο τόσο σημαντικοί παίκτες, οι Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε, ήταν μέλη της ομάδας μας. Θα ήθελα να πω και στους δύο, ένα πολύ μεγάλο "ευχαριστώ" για την πολύτιμη συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι ο Ηρακλής επέστρεψε και πάλι στη Super League. Εύχομαι τόσο στους δύο αθλητές, όσο και τις οικογένειές τους, κάθε επιτυχία και ευτυχία στο μέλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.