ΓΓΑ: Σύσκεψη με ΕΣΚΑΝ και WADA

19/5/16

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προγραμματισμένη σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΣΚΑΝ με τον επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) κο Emiliano Simonelli. Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός καθώς και τα μέλη της νεοσυσταθείσας πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής του ΕΣΚΑΝ.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης από πλευράς του εκπροσώπου του WADA εκφράστηκε η πλήρης ικανοποίηση τόσο για την πρόσφατη εναρμόνιση, μέσω της ψήφισης του Ν. 4376/2016, με τον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ όσο και για την άμεση εφαρμογή του Νόμου, διά της σύστασης της πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής του ΕΣΚΑΝ, η οποία στο εξής θα επιλαμβάνεται όλων των υποθέσεων παράβασης κανόνων αντιντόπινγκ κάθε αθλήματος.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του WADA επιβεβαίωσε την πάγια θέση του Παγκόσμιου Οργανισμού για την χωρίς εξαίρεση εφαρμογή του κανόνων σε ΟΛΕΣ τις Ομοσπονδίες και τα αθλήματα. Τέλος συζητήθηκαν οι διαδικασίες της ανάπτυξης της δράσης του ΕΣΚΑΝ, η ανάγκη εξωστρέφειας και οι προοπτικές διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...