Header Ads

Header ADS

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 2-2

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου, Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Στο «Ράικο Μίτιτς» του Βελιγραδίου, παρουσία περίπου 22.000 φιλάθλων, οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα και παράλληλα έστειλαν για μία ακόμη φορά κοινωνικό μήνυμα.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι 22 ποδοσφαιριστές φόρεσαν ένα μπλουζάκι που καλούσαν τον κόσμο να συμμετάσχει στον αγώνα κατά του καρκίνου. Οι παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιάστηκαν και πόζαραν περιτριγυρισμένοι από περίπου 1.000 παιδάκια (από 6 έως 12 ετών) των Ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος αυτού του 12ου φιλικού μεταξύ των ομάδων ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Σαλίνο, Μαζουακού, Ντα Κόστα και Μποτία.

Στον άξονα ήταν οι Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης ενώ στα «φτερά» οι Ερνάνι και Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Πουλίδο. Το τέλος του αγώνα, βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αποθεώνονται μαζί, από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αναμέτρηση: Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 2-2 (φιλικό)
Γήπεδο: «Ράικο Μίτιτς»
Σκόρερ: 36' Ορλάντιτς, 53' Κατάι / 39' Ερνάνι, 56' Κασάμι
Διαιτητής: Γιοβάνοβιτς (Σερβία)
Βοηθοί: Στόικοβιτς (Σερβία), Μιχαΐλοβιτς (Σερβία)
Αναπληρωματικός: Γιέρεμιτς (Σερβία)
Κίτρινες: 44' Ντόναλντ Μίτσελ / 69' Ζντιέλαρ
Κόκκινες: - / -
Δοκάρια: 35' Κατάι / 86' Ντουρμάζ

Ερυθρός Αστέρας (Μίοντραγκ Μπόζοβιτς): Κάχριμαν, Πέτκοβιτς, Λούκοβιτς, Λε Ταλέκ, Κατάι, Πλάβσιτς, Ντόναλντ Μίτσελ, Σρνιτς, Ρέντουλιτς, Ιμπάνιεθ, Όρλαντιτς.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Μποτία (79’ Βούρος), Μιλιβόγεβιτς (46’ Κασάμι), Ντα Κόστα (46’ Σιόβας), Φορτούνης (46’ Ντομίνγκεζ), Πουλίδο (46’ Σεμπά), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Μαζουακού (78’ Μπουχαλάκης), Σαλίνο (78’ Τσιμίκας), Ερνάνι (62’ Ντουρμάζ), Καμπιάσο (62’ Ζντιέλαρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.