Header Ads

Header ADS

"Έλα να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο"

Παρουσία του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά και των «πρεσβευτών» του έργου, παρουσιάστηκε σήμερα η καμπάνια για την ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαΐδης». Σήμερα έγινε η συνέντευξη Τύπου της καμπάνιας.

Παρόντες σε αυτήν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και οι «πρεσβευτές» του έργου, Αντώνης Αντωνιάδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Δημήτρης Σαραβάκος, Ζοζέ Κάρλος Γκονσάλβες, Μάρκους Μπεργκ, Σεμπάστιαν Λέτο, Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Ξανθή Μυλωνά.

Στο πάνελ ήταν επίσης η εκπρόσωπος του αρχιτεκτονικού γραφείου «Κοκκίνου – Κούρκουλας» Μαρία Κοκκίνου, η διευθύντρια marketingτης ΠΑΕ Σελήνη Ευθυμίου και ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Σταμάτης Γαρρής. Ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τόσο ο Αντρέα Στραματσόνι με τον βοηθό του Ρομπέρτο Μούτσι, όσο και οι Τάσος Λαγός και Στέφανος Κοτσόλης, εκ μέρους των υπολοίπων ποδοσφαιριστών.

Οι δυο φάσεις του έργου

Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2016 και περιλαμβάνει μια νέα εξέδρα στην πλευρά της οδού Τσόχα που θα τοποθετηθεί πάνω από τις υπάρχουσες θύρες 9-10-11, 14 σουίτες πάνω από τα καθίσματα της θύρας των επισήμων, δύο τριώροφους πύργους στις θύρες 8 και 12 όπου θα υπάρχουν χώροι εξυπηρέτησης των θεατών και φυσικά ένα ριζικό λίφτινγκ στον ήδη υπάρχοντα σκελετό και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Η δεύτερη θα γίνει το καλοκαίρι του 2017 και περιλαμβάνει μια νέα εξέδρα στην πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που θα τοποθετηθεί πάνω από τις υπάρχουσες θύρες 2-3-4, δύο τριώροφους πύργους στις θύρες 1 και 5 όπου θα υπάρχουν χώροι εξυπηρέτησης των θεατών, πολυχώρο (μουσείο- εστιατόριο) πάνω από τη θύρα 7, νέος φωτισμός, νέο σκέπαστρο, εξωτερικό μεταλλικό κέλυφος που θα περικλείει όλο το γήπεδο.

Τα χορηγικά πακέτα

Κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού μετράει. Κάθε βοήθεια μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματος για μια νέα Λεωφόρο. Κάθε φίλαθλος μπορεί να γίνει χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Ε-MEMBER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 20€
BASIC ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 50€
GREEN ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 140€
SILVER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 250€
GOLD ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 550€
GOLD PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 600€
DIAMOND ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 1.200€
DIAMOND PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 1.500€ (νέα εξέδρα)
VIP XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 4.000€
VIP PLUS XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 3.000€ (νέα εξέδρα)

Στο πλαίσιο της μεγάλης καμπάνιας επικοινωνίας για την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του κοινού με μότο το «Έλα να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο» έχουν δημιουργηθεί διαφημιστικά οχήματα που περιλαμβάνουν τηλεοπτικό σποτ, ραδιοφωνικό σποτ και καταχώρηση με την υπογραφή της frank & fame.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.