Δέλλας: "Είμαι πολύ χαρούμενος"

9/5/16

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα παραμείνει επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Περιστερίου και για την αγωνιστική περίοδο 2016-17!. Ο «Κολοσσός» του Ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση για να την καθοδηγήσει στην νέα χρονιά μαζί με τους συνεργάτες του Βασίλη Μπορμπόκη (βοηθός προπονητή), Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής), Γιάννης Αντωνόπουλος (αναλυτής).

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στον Ατρόμητο. Φέτος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που ήταν η είσοδος στα play off και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά στο κύπελλο. Βρεθήκαμε και φθάσαμε πολύ κοντά αλλά δεν ήταν αρκετό.

Αυτή η προσπάθεια που κάναμε όμως μας δίνει την δύναμη και την πίστη να σχεδιάσουμε την ομάδα, για μια καινούργια χρονιά πιο παραγωγική από αυτή που ολοκληρώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω μαζί με τους παίκτες, μαζί με το επιτελείο, μαζί με τους φιλάθλους μας να υλοποιήσουμε τους στόχους της νέας σεζόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...