Μπακασέτας: Ύψιστη τιμή η κλήση στην Εθνική

19/5/16

Με την ευκαιρία της πρόσκλησής τους από τον Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ανδρών για τους φιλικούς αγώνες με την Αυστραλία, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας έκαναν τις κάτωθι δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ (epo.gr)...

Τάσος Μπακασέτας: «Είμαι ευτυχισμένος μετά την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Ένα ακόμη όνειρό μου πραγματοποιείται στο ποδόσφαιρο και φυσικά αποτελεί ύψιστη τιμή να καλείσαι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας μου, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς τη δική τους στήριξη δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ σήμερα. Θέλω, ασφαλώς, να ευχαριστήσω τον κ. Σκίμπε και το επιτελείο του για την τιμή μου που μου κάνουν και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν με την πρόσκληση αυτή. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων.»

Μιχάλης Μπουκουβάλας: «Είναι ύψιστη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση του στην Εθνική ομάδα. Αυτό ακριβώς σημαίνει και για μένα η πρόσκληση που μου απηύθυνε ο κ. Σκίμπε. Το σημαντικότερο, πρώτα ο Θεός, είναι να είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς και να προσφέρουμε τα πάντα από την πλευρά μας, ώστε η Εθνική να γίνει πάλι ομάδα ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο και να φτάσει ξανά εκεί που ήταν επί σειρά ετών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...