Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (facts & figures)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (facts & figures)
Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (paokfc.gr) μας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση των δύο ομάδων:

#Για πέμπτη σεζόν βρίσκονται αντιμέτωποι ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την διαδικασία των Play Off με τις επιδόσεις να είναι απόλυτα μοιρασμένες. Στα εννέα μέχρι τώρα ματς που έχουν οι δύο ομάδες τέσσερις νίκες μετρά ο ΠΑΟΚ, τέσσερις νίκες η ΑΕΚ και ένα παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή.

#Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στην έδρα της ΑΕΚ για τα Play Off στις τέσσερις μέχρι τώρα αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ καθώς μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ φτάνει δύσκολα και στο γκολ καθώς έχει σημειώσει μόλις ένα. Αυτό το είχε πετύχει ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στην πρώτη σεζόν που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στα Play Off την σεζόν 2008-09.

#Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στην έδρα της ΑΕΚ, μαζί με το φετινό ματς του πρωταθλήματος και έχει να βρει δίχτυα από τις 29 Ιανουαρίου 2012, όταν επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Γεωργιάδη - Αθανασιάδη.

#Στα 11 τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ μετρά οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 59 φορές με γηπεδούχο την ΑΕΚ (43 νίκες ΑΕΚ - 9 ισοπαλίες - 7 νίκες ΠΑΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.