Βράβευση Λούκας Βιγιαφάνες - MVP

15/4/16

Το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνες, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον συντονιστή των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκο. Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε:

Για την βράβευσή του: «Είναι όντως μια αναγνώριση. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, αλλά πέρα από την προσωπική μου χαρά, πρέπει να πω ότι αυτό το κατάφερα με τη βοήθεια όλης της ομάδας.»

Για το αν το ματς με τον Ατρόμητο ήταν το καλύτερο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Πράγματι αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα και ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Θα έλεγα ότι και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αισθάνθηκα το ίδιο καλά και ελπίζω να έχω πάντα τέτοιες ευκαιρίες.»

Για τον Δημήτρη Σαραβάκο: «Ελπίζω να μας βοηθήσει και να πηγαίνουν όλα καλά. Νομίζω ότι και εκείνος θα μπορέσει να μας προσφέρει μια σημαντική βοήθεια και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...