Header Ads

Header ADS

Super League: Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 28ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

A) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/670222 από 5/4/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.