Header Ads

Header ADS

Στον τελικό χωρίς αγώνα ο Ολυμπιακός

Την ευκαιρία να διεκδικήσει μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο, και κατ' επέκταση το νταμπλ, θα έχει ο Ολυμπιακός στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στις 7 Μαΐου. Οι "ερυθρόλευκοι" προετοιμάστηκαν για τον αγώνα - ρεβάνς της ημιτελικής φάσης με τον ΠΑΟΚ και βρέθηκαν, ως όφειλαν, στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όμως, ο αγώνας δεν άρχισε και δεν διεξήχθη ποτέ. Οι φιλοξενούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο και αφού παρήλθε η προβλεπόμενη χρονική διορία, ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα εξηγώντας φυσικά τι ακριβώς έχει συμβεί. Έτσι ο Ολυμπιακός επικύρωσε την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης. Για την ιστορία ο Μάρκο Σίλβα, είχε επιλέξει την παρακάτω 11άδα:

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Ιντέγε.

2 σχόλια:

  1. Τραγελαφικα πραγματα στο κυπελλο... ξεφτιλικια. Και με τους ημιτελικους αλλα και με τον τελικο. Αποψη μου, αν εχει αρχιδια ο Μαρινακης και ειναι γαυρος οπως λεει, να μην κατεβει στο γηπεδο ουτε ο Ολυμπιακος.

    Τελικο χωρις οπαδους; Εεε ας το στριψουμε και στο κερμα. Χιλιες φορες ερασιτεχνικο, ουτε Ευρωπες, ουτε λεφτα ουτε τιποτα, αφου δεν μπορουμε να φτιαξουμε τον Ελληνικο αθλητισμο ας τον διαλυσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φετινή διοργάνωση του κυπέλλου εξελίχθηκε σε παρωδία. Τώρα θα μου πεις τι μπορεί να διοργανώσει (σωστά) το Ελληνικό κράτος για να το κάνει και με το ποδόσφαιρο; Αν ήθελες να κάνεις μία εκδήλωση θα απευθυνόσουν στο κράτος για να την διοργανώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.