Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τα Χανιά

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας της Super League κόντρα στον Πλατανιά, με τον Βλάνταν Ίβιτς να επιλέγει τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Χανιά. Όπως κάθε παραμονή αγώνα, το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην τακτική με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ν’ αναλύει στους παίκτες του την φιλοσοφία του γύρω από το ματς με τους Κρητικούς και να τους δείχνει στην πράξη τι ζητάει από αυτούς.

Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε τις στημένες φάσεις και σε ότι αφορά στην αξιοποίησή τους, αλλά και στην αντιμετώπιση. Ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση κρίθηκε προτιμότερο να γυμναστεί χαλαρά λόγω της εξασθένησης του οργανισμού του και βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Αντίθετα, ο Γιάννης Σκόνδρας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και οι Μυστακίδης, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Βίτορ, Αθανασιάδης. H 18άδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Γλύκο, Βελλίδη, Τζαβέλλα, Κίτσιου, Μαλεζά, Χατζηισαΐα, Κοροβέση, Σάμπο, Τσίμιροτ, Χαρίση, Κάτσε, Τζιόλη, Αντόνις, Πέλκα, Δημητριάδη, Ροντρίγκες, Κούστα, Μακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.