Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Στα τελικά του Future Talents Cup η Κ17

Στην Βουδαπέστη θα περάσει την Μεγάλη Εβδομάδα η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ, καθώς συμμετέχει στα τελικά του σημαντικού τουρνουά Future Talents Cup. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την πρόκριση στα τελικά, στο προκριματικό τουρνουά του περασμένου Σεπτεμβρίου, αφήνοντας πίσω τους τις Παρτιζάν, Μάριμπορ και Καρπάτι Ουκρανίας.

Ο προημιτελικός κόντρα στην Σπάρτα Πράγας θα διεξαχθεί το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (27/04) και εάν προκριθεί θα αντιμετωπίσει την νικήτρια ομάδα του αγώνα Μπριζ - Γαλατά Σαράι στον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης. Την Μεγάλη Παρασκευή διεξάγεται ο τελικός της διοργάνωσης. Τα ματς διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 35 λεπτών.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μάριος Σιαμπάνης, Βαγγέλης Συλλέκτης, Γιώργος Παπαθανασίου, Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Δημήτρης Βουτσάς, Αγαθοκλής Πολύζος, Μελέτιος Μίσκοβιτς, Αχιλλέας Σαλαμούρας, Αναστάσιος Μελετίδης, Γιώργος Νουκάρης, Ζήσης Χατζηστραβός, Σωκράτης Αηδονίδης, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, Γιώργος Τζοβάρας, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Χαράλαμπος Υφαντίδης, Βασίλης Ευθυμίου, Αντώνης Γαϊτανίδης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Αγγελος Ζαζόπουλος, Πάμπλο Γκαρσία, ο γυμναστής Κωνσταντίνος Καζάνας, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης και ο φροντιστής Παναγιώτης Δέτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.