Header Ads

Header ADS

ΠΑΕ Ολυμπιακός - Δελτίο Τύπου

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τα ΜΜΕ, σχετικά με τον κυριακάτικο -κεκλεισμένων των θυρών- αγώνα, κόντρα στον Πανθρακικό:

«Ενόψει του αγώνα κεκλεισμένων τω θυρών, της 28ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Πανθρακικό, την προσεχή Κυριακή 3.4.2016 και ώρα 19:00, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για τα ακόλουθα:

Για την είσοδο στο γήπεδο δεν απαιτείται ημερήσια, ονομαστική διαπίστευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφόσον υπάρχει κάρτα ΕΣΗΕΑ (ή αντίστοιχων Ενώσεων από άλλα μέρη της Ελλάδας), ΠΣΑΤ, ΕΦΕ, κλπ. Εφόσον κάποιος δεν διαθέτει τις παραπάνω ταυτότητες, ενημερωμένες για το έτος 2016, μπορεί να αιτηθεί για ημερήσια Press Card στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση accreditations@olympiacos.org.

Παράλληλα, για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται, μαζί με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας ή κάρτας Press της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (Α.Τ., Διαβατήριο κλπ.), προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση. Οι ημερήσιες κάρτες Press της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα δίδονται στην είσοδο Press του γηπέδου Καραϊσκάκη, 1μιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.