Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Καυτανζόγλειο

Η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, την Τρίτη, έγραψε τον "επίλογο" στην προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή. Για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον "γηραιό", οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι και η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη. Η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Καμπιάσο κάνει συντηρητικό πρόγραμμα, προληπτικά, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το ματς με τον Ηρακλή. Η ενόχληση που αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ τον αναγκάζει να μείνει, επίσης, εκτός δράσης για το αυριανό ματς. Η επάνοδός του, όπως και εκείνη του συμπατριώτη του, μέσου του Ολυμπιακού, αναμένεται πολύ σύντομα.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.