Header Ads

Header ADS

Νιόπλιας: "Νίκη με καλό ποδόσφαιρο"

Το 2-0 είναι πολύ μικρό για να δείξει την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι, ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την λήξη του αγώνα με τον Ηλυσιακό, στο Γεντί Κουλέ. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, έμεινε ικανοποιημένος απο το ποδόσφαιρο της ομάδας του, αλλά όχι απο τις χαμένες ευκαιρίες. Ο προπονητής του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον κόσμο για την δυναμική παρουσία του, για μία ακόμη φορά, σε εντός έδρας παιχνίδι του της Κρητικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «η νίκη είναι νίκη και φυσικά είναι αυτό που θέλουμε σε αυτή τη φάση. Ωστόσο ήθελα να βάλουμε περισσότερα γκολ, για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και είναι πολύ κοντά μας στην προσπάθεια που κάνουμε. Κάναμε μια νίκη με καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι κρίμα να σπαταλάμε τόσες ευκαιρίες. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι κάνουμε πρωταθλητισμό. Χάσαμε 10 τετ-α-τετ! Το σκορ έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει τη δουλειά που κάναμε στο γήπεδο και αυτό δεν μου αρέσει. Κάναμε ένα ακόμη βήμα για το στόχο μας και προχωράμε» ανέφερε ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ηλυσιακού, Λουτσιάνο, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (2-0). Όπως είπε: «ήταν ένας πραγματικός βομβαρδισμός απο τον ΟΦΗ. Ευτυχώς που δεν δεχθήκαμε και άλλα γκολ. Όταν πηγαίνεις να παίξεις με μια καλύτερη ομάδα, πρέπει να έχεις πάθος και μάλιστα αυτό να ξεπερνάει τα όρια. Να είσαι οργανωμένος και συγκεντρωμένος μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Εμείς δεν ήρθαμε καν στην Κρήτη. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΟΦΗ. Πήρε ένα σοβαρό προπονητή και του εύχομαι να γυρίσει γρήγορα στην μεγάλη κατηγορία.»

Στην φωτογραφία ο Νίκος Νιόπλιας και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ποζάρουν στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr) μετά την λήξη του αγώνα στο Γεντί Κουλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.