Header Ads

Header ADS

Νεανίδες: Γαλλία - Ελλάδα 6-0

Βαριά με σκορ 0-6 γνώρισε η Εθνική Νεανίδων από την Γαλλία στον δεύτερο αγώνα της για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 (5ος όμιλος), που διεξάγεται στην Πορτογαλία. Η ανωτερότητα της γαλλικής ομάδας ήταν εμφανής από το ξεκίνημα του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με το σκορ υπέρ να είναι στο 4-0, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Κατοτό (12'), Ελιζόρ (30' και 45') και Λεγκρού (41').

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με δύο γκολ της Ματεό στα τελευταία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (90' και 92'). Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Σκωτία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πορτογαλία. Επόμενος αγώνας για την Εθνική Νεανίδων την Κυριακή με αντίπαλο την Πορτογαλία ενώ στον άλλον αγώνα του ομίλου η Σκωτία παίζει με τη Γαλλία. Η διαιτητής Βαλεντίνα Γκαρόφολο από την Ιταλία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα την Καλδαρίδου.

Γαλλία: Σαβάς, Γκρεμποβάλ (61' Εστέλ Κασκαρίνο), Σισοκό, Κουτουριέρ, Ντελφίν Κασκαρίνο (46' Μανσουΐ), Κλεράκ, Ντε Αλμέιδα, Ντεσιλί, Λεγκρού, Ελιζόρ, Κατοτό (72' Ματεό).

Ελλάδα: Τσιλικά, Κόντου, Παναγιωτίδη (64' Τομαή), Γκάτσου, Κωτσάκη, Σπυριδωνίδου, Καλδαρίδου, Καλτσίδη (46' Χύμα), Μωραΐτου, Ζέρβα (79' Κουπετσίδου), Τροχούτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.