Header Ads

Header ADS

Μενδρινός: "Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο"

«Οι εντυπώσεις από την φετινή μας πορεία είναι οι καλύτερες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, παίξαμε σαν ομάδα και αυτή η εικόνα βγήκε και στον κόσμο» τονίζει ο Κώστας Μενδρινός στην ιστοσελίδα της Super League. Ο μέσος του Πλατανιά αναφέρεται στα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα του από την φετινή της πορεία: «το καλό κλίμα που υπάρχει. Την ομοιογένεια και την οικογενειακή ατμόσφαιρα» ενώ ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Πλατανιά απαντάει μονολεκτικά: «Φυσικά...» Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ερώτηση από τον Κώστα Παππά
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την φετινή πορεία σας; Άλλαξαν οι στόχοι σας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος; «Οι στόχοι μας άλλαξαν, όταν καταφέραμε να πάρουμε τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες σε Λιβαδειά και Βέροια. Αυτοί οι έξι βαθμοί μας έδωσαν την δυνατότητα να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά, ακόμα και στην 5άδα. Ακόμα όμως και τώρα οι εντυπώσεις από την φετινή μας πορεία είναι οι καλύτερες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, παίξαμε σαν ομάδα και αυτή η εικόνα βγήκε και στον κόσμο.»

Ερώτηση από τον Κυριάκο Παπαδάκη
Σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, ποιο αγωνιστικό στοιχείο θεωρείς ότι προσθέσατε φέτος στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεστε; «Νομίζω ότι αυτό που άλλαξε σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, είναι ότι κοιτάξαμε πρώτα από όλα τη συνολική εικόνα της ομάδας και όχι τους εαυτούς μας. Στο τέλος, δικαιωθήκαμε όλοι που είχαμε πιστέψει από την αρχή ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, παρά το δύσκολο ξεκίνημα.»

Ποια είναι τα στοιχεία που θα ήθελες να κρατήσετε ως ομάδα και σε ποια πιστεύεις ότι θα πρέπει να βελτιωθείτε; «Πρέπει να κρατήσουμε το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Την ομοιογένεια και την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Αν από κει και πέρα βελτιωθούμε ατομικά, με τις κατάλληλες προσθήκες θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν.»

Πώς κρίνεις τη φετινή παρουσία σου; «Δόξα τω Θεώ, νομίζω ότι πήγα πολύ καλά. Δεν είχα πολλούς τραυματισμούς, αγωνίστηκα σε πολλά παιχνίδια και θεωρώ ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Πλατανιάς τους στόχους του.»

Θα ήθελες να παραμείνεις στον Πλατανιά και την επόμενη σεζόν; «Φυσικά...»

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε για να γίνεις ποδοσφαιριστής; «Αυτός που με ώθησε, ήταν ο πατέρας μου. Αν δεν υπήρχε δεν θα είχα καταφέρει να γίνω αυτό που είμαι σήμερα.»

Αν και είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό, όταν ολοκληρώσεις την ποδοσφαιρική σου καριέρα με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω την επόμενη μέρα. Αγαπάω πάντως πάρα πολύ αυτό που κάνω και ίσως να θελήσω και μετά το τέλος της καριέρας μου να παραμείνω στον χώρο. Θα το δω όμως καλύτερα όταν έρθει εκείνη η ώρα.»

Ερώτηση από τον Βασίλη Τσακιρίδη
Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής τι επάγγελμα θα ήθελες να κάνεις; «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω...»

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; «Το μόνο χόμπι που έχω εκτός ποδοσφαίρου είναι το τάβλι. Από κει και πέρα κάνω ότι και οι περισσότεροι παίκτες. Να ξεκουραστώ και να περάσω στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπούν.»

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.