Header Ads

Header ADS

"Κανείς Αρειανός δεν περισσεύει"

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης (arisfc.gr):

«Ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη, για την πολύτιμη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ στο θέμα της εκκαθάρισης. Η αρωγή του διακεκριμένου νομικού της ΚΑΕ, κ. Γιώργου Σφυρή στο πλευρό των κ.κ. Μαστρογιάννη - Γρόλλιου, που χειρίζονται επιτυχώς την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, συμβάλει στην αρτιότερη και περαιτέρω -νομική- ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης το ταχύτερο δυνατό.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ο Άρης θα συμμετάσχει χωρίς κανένα πρόβλημα τη νέα σεζόν στη Football League και να μην αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό. Ευχαριστώ και πάλι τον κ. Λάσκαρη για το ενδιαφέρον που δείχνει προσωπικά και για την υποστήριξη της νομικής του υπηρεσίας. Κανείς Αρειανός δεν περισσεύει. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.