Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ανέλυσε τις σκέψεις του σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του "δικεφάλου" στην κάμερα του Novasports...

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Είναι μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που φέτος στο πρωτάθλημα έχει κάνει πολλά καλά πράγματα. Ομάδα η οποία παίζει και επιθετικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στην έδρα της. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς για ένα καλύτερο αύριο.»

Για την έλλειψη άγχους του αντιπάλου: «Σίγουρα το ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο βοηθάει την ομάδα του Πλατανιά. Δε θα έχουν πίεση και θα παίξουνε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα ο Λεβαδειακός. Κάποιες φορές αυτό είναι καλό. Βέβαια και εμείς έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να έχω όλους τους παίκτες έτοιμους για τα Play Off και πρέπει να δώσουμε χρόνο στα παιδιά που έρχονται από τραυματισμό ώστε να πάρουν ένα παιχνίδι και να δω τι μπορώ να περιμένω από τους αυτούς.»

Για τις απουσίες και τις επιστροφές: «Γνωρίζετε ότι ο Βίτορ έχει 4 κάρτες σε αυτό το παιχνίδι δε θα είναι μαζί μας. Έχουμε πρόβλημα και με τον Λέοβατς ο οποίος έχει πάθει θλάση. Γυρίζει και ο Χατζηισαΐας από τον τραυματισμό, έρχεται και ο Τσίμιροτ σιγά σιγά, οπότε ελπίζουμε ότι σε λίγο θα είμαστε κομπλέ και θα προετοιμάζουμε την ομάδα όπως θέλουμε εμείς.»

Για το σκέφτεται μόνο τα Play Off: «Σε καμία περίπτωση. Όπως έχω πει και στα παιδιά είναι το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι στην Super League πριν τα Play Off, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να δώσουμε το 100% και όπως είπα και στην αρχή να πάρουμε άλλη μια νίκη.»

Για το αν θεωρεί πως κερδίζει με το να οδηγήσει σε ένα ακόμα παιχνίδι την ομάδα: «Σίγουρα είναι θετικό. Σιγά σιγά και οι παίκτες μαθαίνουν τι ζητάω από αυτούς και εγώ βλέπω τις ικανότητες του καθένα και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι και για το μέλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.