Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Πειθαρχημένη ομάδα ο Πανιώνιος"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε στην κάμερα του Novasports αναλύοντας τις σκέψεις του για το παιχνίδι του "δικεφάλου" με τον Πανιώνιο, για την κατάσταση της ομάδας, την πορεία των τραυματιών αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Εθνική Ομάδα...

Για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας: «Είδα και τα δύο παιχνίδια. Η ομάδα βρίσκεται σε μία περίοδο προετοιμασίας, με έναν καινούργιο προπονητή, ο οποίος θέλησε να δει κάποια πράγματα και χρησιμοποίησε πάρα πολλούς παίκτες, από τους οποίους ήθελε να πάρει εικόνα και να δει πως θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει.»

Για την συνάντηση με τον Μίκαελ Σκίμπε: «Ο άνθρωπος από την πρώτη μέρα που ήρθε εδώ προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο καταρχάς. Αυτό που συζητήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί ήταν πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τα παιδιά που βρίσκονται στις εθνικές ομάδες και κυρίως τους νέους και πως μπορούμε να τους κάνουμε να ανέβουν επίπεδο, τόσο στο τεχνικό όσο και στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω ήταν μία καλή συζήτηση μεταξύ προπονητών και όπως μας είπαν αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον.»

Για τον αντίκτυπο της διακοπής στην ομάδα του: «Για μένα που είχα μόνο δύο εβδομάδες στην ομάδα μπορώ να πω ότι μου έκανε καλό, γιατί είχα την δυνατότητα να δουλέψω πράγματα με τους παίκτες μου, όσους βρισκόταν εδώ φυσικά. Δουλέψαμε δέκα συνεχόμενες μέρες καθώς δεν είχαμε κάποιο παιχνίδι. Θα ήθελα σίγουρα να έχω περισσότερους διαθέσιμους αλλά οι υποχρεώσεις ήταν τέτοιες που δεν το επέτρεψαν. Πιστεύω αυτή η δουλειά θα φανεί. Είμαι θετικός και πιστεύω ότι έγινε καλή δουλειά. Είδα πολλά περισσότερα πράγματα αυτές τις δύο εβδομάδες και θα δούμε στο μέλλον αν μας έκανε καλό ή όχι αυτή η διακοπή.»

Για τους τραυματίες: «Μιλάμε καθημερινά τόσο με τον γιατρό όσο και με τους παίκτες και θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν μπορώ να σας πω ακόμα να θα έχουμε κάποια επιστροφή σίγουρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά το θετικό είναι ότι σιγά σιγά γυρνάνε οι τραυματίες και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα είναι οι περισσότεροι έτοιμοι για μάχη.»

Για το αν επηρεάζουν όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο την ομάδα: «Ο καθένας κάνοντας την δουλειά του πιστεύω ότι θέλει να πράξει το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι όσοι εμπλέκονται με το άθλημα θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να πάει προς τα πάνω. Μόνο έτσι πιστεύω μπορούν να γίνουν πράξη όλα όσα θέλει τόσο ο προπονητής της εθνικής ομάδας όσο και εμείς που είμαστε εδώ.»

Για τις συζητήσεις που γίνονται με τα στελέχη της ΠΑΕ και αν αφορούν μόνο το παρόν ή και το μέλλον: «Αυτά θα τα κρατήσουμε για εμάς. Θα μείνουν μέσα στο σπίτι μας και θα βγουν προς τα έξω σίγουρα.»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο: «Μιλάμε για μία πολύ καλή ομάδα που φέτος έχει καταφέρει να βρίσκεται πολύ ψηλά. Αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Είναι μία πειθαρχημένη ομάδα και μας περιμένει ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα μου και θέλω να δώσουμε όλοι το 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θεωρώ πως η ομάδα ανεβαίνει και γίνονται πράγματα που θέλω. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν αυτά που τους ζητάω στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι έτσι θα καταφέρουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε νίκες. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα καταφέρουμε να βρεθούμε εκεί που θέλουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.