Header Ads

Header ADS

Εθνική Παίδων: Ελλάδα - Αυστρία 0-0

Ισόπαλη άνευ τερμάτων αναδείχθηκε η Εθνική Παίδων με την αντίστοιχη της Αυστρίας, στον δεύτερο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Γαλλία. Το πρώτο μισό της αναμέτρησης πέρασε χωρίς αξιόλογες φάσεις από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε τους αντιπάλους της. Ο Κωστανάσιος στο 51' δεν κατάφερε να νικήσει τον Αυστριακό τερματοφύλακα, ενώ Τζοβάρας και Λώλος έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 80'. Ο Λετονός διαιτητής της αναμέτρησης Αλεξάντρς Γκολούμπεβς παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Αποστολάκη, Λώλο και Κίριμ.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Αγγελόπουλος, Λώλος, Δημητρίου, Αποστολάκης (49' Ξενιτίδης), Κωστανάσιος, Βοϊλης (41' Νεοφυτίδης), Μπούσης, Νούκαρης (65' Ιγκμπινόμπα), Τζοβάρας, Χατζηδίμπας.

Αυστρία: Οζέγκοβιτς, Μπουργκστάλερ, Μπόρκοβιτς, Μέισι, Β. Μίλερ, Σίτσαμ (75' Σ. Μίλερ), Μέιστερ (71' Κίριμ), Σμιντ, Μάλικσεκ, Μέρεσιτς, Αράσε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Σήμερα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι συνολικά και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, καθώς τόσο εμείς όσο και οι Αυστριακοί διεκδικήσαμε ισάξια τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ο βαθμός της ισοπαλίας μας κρατά ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης. Είμαστε αισιόδοξοι και αισθανόμαστε δυνατοί. Όλα είναι ανοιχτά και εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γαλλία επικράτησε 1-0 της Ισλανδίας και κέρδισε ήδη μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης. Η Εθνική μας θα διεκδικήσει την πρόκριση την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 16:00 κόντρα στην Ισλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.