Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις για τον τελικό του Κυπέλλου

Άνοιξε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις διαπιστεύσεις των εκπροσώπων ΜΜΕ στον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2016, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 07/05/2016 στο ΟΑΚΑ. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2015-2016, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 7/5/2016 στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους για διαπίστευση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ E-MAIL στη ηλεκτρονική διεύθυνση accreditations@epo.gr μέχρι την Τετάρτη 04/05/2016 και ώρα 12:00.

Στα αιτήματα που θα στείλουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να αναγράφουν στην ένδειξη "θέμα ή subject" του e-mail τους τη φράση "ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2016" και να έχουν επισυνάψει συμπληρωμένο τον παρακάτω πίνακα με τα πραγματικά στοιχεία που τους αφορούν, είτε το αίτημα είναι για μία διαπίστευση είτε για περισσότερες (αν είναι για περισσότερες, απαιτείται η συμπλήρωση ανάλογου αριθμού πινάκων):

ΜΕΣΟ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
π.χ. Penalty spot
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
π.χ. Βρασίδας Βαρβατούπης
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
π.χ. Δημοσιογράφος/Φωτογράφος/Τεχνικός κλπ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
π.χ. 1234567890
E-MAIL
π.χ. parexample@mail.com


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την έγκριση ή όχι του αιτήματός τους, καθώς επίσης για τις ημερομηνίες, ώρες και τόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων που θα εκδοθούν. Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι διαπιστεύσεις θα είναι ονομαστικές και αυστηρά προσωπικές. Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να παραλαμβάνει τη/τις διαπίστευση/εις κατόπιν επίδειξης επαγγελματικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου που πιστοποιεί την ταυτότητά του. Η παραλαβή θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την/τις διαπίστευση/εις που αφορούν στο άτομό του ή στο ΜΜΕ στο οποίο εργάζεται.

Κανένα εκπρόθεσμο αίτημα δεν θα γίνει δεκτό, όπως επίσης και όσα αιτήματα δεν σταλούν στην προαναφερθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Τέλος, όσοι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν έχουν σύμβαση συνεργασίας με την ΕΠΟ για την μετάδοση του τελικού αγώνα Κυπέλλου 2016, αλλά ενδιαφέρονται να τον μεταδώσουν απευθείας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εμπορικού & Marketing της ΕΠΟ μέχρι την Τετάρτη 4/5/2016 και ώρα 12:00 (τηλέφωνο: 210-9306065, email: babis@epo.gr, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.