Αστέρας: Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

8/4/16

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός, για την 29η αγωνιστικής τη Super League, διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 6 Απριλίου έως και το Σάββατο 9 Απριλίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή (10 Απριλίου) τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 19:00. Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΔΕΝ αιτήθηκε εισιτήρια για τους φιλάθλους της και ως εκ τούτου η θύρα 4 θα παραμείνει κλειστή.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου. Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 1, 2 και 3 με αξία 20€ για την Θύρα 2 και 25€ για τις Θύρες 1 και 3.

Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους, εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων - πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

→ Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:00
→ Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...