Header Ads

Header ADS

Αστέρας: Η βράβευση του MVP (video)

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν το "Watch the MVP" από τον Αστέρα Τρίπολης και την επιχείρηση "Μπαντούνας Ρολόι - Κόσμημα" ολοκληρώθηκε, με το Γιώργο Μπαντή να παραλαμβάνει το βραβείο του. Ο Μπαντής παρέλαβε ένα ρολόι "Longines" από το Νίκο Μπαντούνα, μετά την ανάδειξη του σε MVP της ομάδας της Τρίπολης για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016...

Γιώργος Μπαντής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να με βραβεύουν ως MVP της σεζόν. Είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση γιατί με ψήφισαν οι φίλαθλοι. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μια ομάδα από την Τρίπολη θα είναι για 10η σεζόν στην Super League. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που το αξίζει αυτό.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μπαντούνα για την τιμή που κάνει σε μένα. Είναι πολύ σημαντικό για τους επιχειρηματίες να στηρίζουν τη μεγαλύτερη επένδυση της Τρίπολης, και όχι μόνο. Πιστέψτε με, ο Αστέρας δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι. Είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην Αρκαδία και είναι ωραίο να συμπορεύονται όλοι με τον Αστέρα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.