Header Ads

Header ADS

Κ20: Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-2

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Emileon. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Βρουσάι στο 30ο λεπτό και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Ι. Κοντογιάννη στο 57'. Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γ. Κοντογιάννης. Στο 66' ο Λάτσι με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Παναιτωλικός: Αθανασόπουλος, Πριόνας, Τασιούλης, Σάαντο, Μαλής, Κοντογιάννης Ι., Κοντογιάννης Γ., Καράι, Βακράκος (74’ Κούστας), Βασιλάρης (70’ Παράς), Γιαννιώτης (61’ Νταλακούρας).

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Πανάγου (67' Μεγαρίτης), Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτσος, Λάμπρου, Πλέγας, Λάτσι, Μανθάτης, Βρουσάι (71' Τζουμάκης), Τσιλίκης (61' Ανδρούτσος).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από τον αγώνα δήλωσε: «Πιάσαμε καλή απόδοση και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Η νίκη σίγουρα μετράει αλλά εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη και αυτό τα παιδιά το έχουν καταλάβει και πρέπει να δουλεύουν κάθε ημέρα πιο σκληρά για να αποδείξουν ότι αξίζουν. Πήραμε άλλο ένα τρίποντο και θέλουμε άλλη μια νίκη για να πάρουμε και μαθηματικά το Πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ως το τέλος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.